top of page
Linus XL 75 - Schuifvliegenramen - Zonwering-winkel

Eosol Linus 75 XL zonder middenstijl

Kiest u ook voor stijlvolle schuifvliegenramen?

Ontdek ons aanbod en maak het verschil bij Zonwering-winkel

LINUS XL DE KOPLOPER IN ZIJN SOORT

 

De Linus XL 75 wordt niet voor niks het topproduct van het Eosol gamma genoemd. De Selfclose automatische sluiting is veilig voor kinderen en huisdieren. De schuifvliegendeur zal geen seconde te lang open blijven staan, maar na een passage zachtjes achter je sluiten. De veerkracht kan geregeld of uitgeschakeld worden. 

 

Ook op vlak van esthetiek is de Linus XL de koploper in zijn soort: het schuifvliegenraam van Zonwering-winkel is letterlijk onzichtbaar van binnenuit door het ontbreken van de storende tussenstijl en het gebruik van het transparante superview gaas. Hierdoor lijkt deze Linus XL eerder op een raampartij dan op een vliegenraam.

 

Linus XL laat ook 20 procent meer licht door dan een normale Eosol Linus.

 

De stevige 75 mm aluminiumprofielen en hoogwaardige afwerking geven de Linus XL een klassevolle en duurzame look.

Ontdek één van onze talrijke realisaties van de Eosol Linus 75 XL

Bent u op zoek naar duurzame schuifvliegenramen? Aarzel dan niet om ons te contacteren

Wij plaatsen terrasoverkappingen, screens, rolluiken, vliegenramen, en raamdecoratie in de volgende regio’s: Dendermonde, Buggenhout, Lebbeke, Opwijk, Grembergen, Wieze, Mechelen, Willebroek, Puurs, Sint-Amands,Londerzeel,  Zwijndrecht, Beveren, Hamme, Waasmunster, Belsele, Sinaai, Stekene, Zele, Lochristi, Laarne, Beervelde, Temse, Deinze, Aalter, Moerzeke, Sint-Niklaas, Aalst, Appels, Lede, Berlare, Merchtem, Zele, Lokeren, Beervelde, Kruibeke, Londerzeel, Asse, Wetteren, Sint-Gillis-Waas, Merelbeke, Aartselaar, Kapelle-op- den bos, Melle, Erpe-Mere, Destelbergen, Sint-Martens-Latem, Oudenaarde, Gavere, Lochristi, Moerbeke, Wachtebeke, Zelzate, Evergem, Haaltert, Baasrode, Meise, Wolvertem, Bornem, Kruibeke.

bottom of page