Robuuste klassieker: VZ520 & VZ510

Voor vlakke en hellende glaspartijen buiten

Zonwering voor uw veranda

Zoekt u een zonwering voor uw veranda? Dan kunt u bij ons terecht. Zonwering-winkel uit Dendermonde plaatst met plezier een op maat gemaakte verandazonwering, lamellen dak, terrasoverkapping, vliegenraam, enzovoort. Door onze jarenlange ervaring rekent u op een nauwkeurige afwerking. Verder geniet u van persoonlijk advies, een vrijblijvende offerte en uitstekende service.

Unieke voordelen van een zonwering voor uw veranda

Dit zonnescreen voor uw veranda brengt verscheidene voordelen met zich mee:

Kan een zeer grote oppervlakte overspannen

Deze verandazonwering, met strak ogende doeken, kan een oppervlakte tot wel 100 m² overspannen. Daarmee kunt u uw veranda koel en aangenaam houden in de zomer.

Zeer stevige kast

De kasten van dit horizontale screen zijn uit extrastevig aluminium gemaakt. Ze kunnen op verschillende manieren op de veranda worden geplaatst, afhankelijk van het type kast.

Superstrakke doeken

Het doek wordt via een veer, loopwieltjes en een zeer sterk koord constant onder spanning gehouden. Dit doekspansysteem is alleen verkrijgbaar bij Harol en zorgt voor een zeer fraai resultaat. Dat is het verschil tussen een ‘gewone’ zonwering voor uw veranda en een Harol-verandazonwering.

Flexibele montagemogelijkheden

De stevige voetsteunen en montagemogelijkheden zorgen ervoor dat deze modellen zeer windvast en veilig op uw veranda kunnen worden gemonteerd.

Informeer naar de mogelijkheden

 

Wilt u een zonwering voor uw veranda laten plaatsen door ons bedrijf uit Dendermonde? Vraag dan zeker uw offerte aan. Heeft u vragen over onze producten, zoals een screen voor buiten, een specifieke verandazonwering of verticale zonwering? Neem dan contact op met ons team via het nummer +32 (0) 471 03 66 34, via het e-mailadres info@zonwering-winkel.be of via het contactformulier.