top of page
Exterieur1_60�.jpg

Verandazonwering

Verandazonwering Harol VZ710

Geniet ook als het warm is van je veranda

Is jouw veranda een onaangename plek tijdens de warme dagen? Kies dan voor een verandazonwering van Harol op maat bij Zonwering-winkel. Het zonwerende doek houdt zowel warmte als het licht buiten, waardoor je steeds een aangenaam gevoel blijft hebben in je veranda. Zelfs op hete zomerdagen blijft het aangenaam vertoeven met een verandazonwering. 

Wat is een verandazonwering nu eigenlijk?

Verandazonwering van Harol is een screen of zonnescherm dat bovenop het glas van je verandadak wordt geplaatst om de warmte en licht helemaal te blokkeren. er zijn diverse zonweringen beschikbaar voor horizontale of hellende beglazing of grote oppervlaktes die een verandazonwering aankunnen. Je kan met een verandazonwering elk moment laten uitrollen met de Harol VZ710. De verandazonwering zijn gemaakt van uiterst duurzame materialen. 

De verandazonwering is dan ook weerbestendig voor zowel regen en wind. 

Strak design

Duurzaam

Superieure kwaliteit

Vier seizoenen genieten

De VZ710 verandazonwering is ontworpen om de zonnestralen, die de warmte en lichtoverlast binnen in de veranda veroorzaakt helemaal kan blokken. De kast van de verandazonwering bestaat uit aluminium en de voetjes die op de veranda worden geplaatst bestaat uit kunstof of in aluminium.

Productinformatie

• De zonwering kan gekoppeld worden tot een maximale breedte van maar liefst 18 meter

• Minimale breedte per element is 1500mm

• Maximale breedte uit 1 deel is 4500mm

• Maximale uitval is 6000mm

• Maximale oppervlakte per doek is 18m²

Bent u op zoek naar een veranda zonwering? Aarzel dan niet om ons te contacteren

Wij tonen met trots enkele realisaties van onze verandazonweringen

Kiest u voor duurzame verandazonwering om te plaatsen?

Heeft u een keuze kunnen maken in het aanbod van verandazonwering? Vraag vandaag nog uw vrijblijvende uw offerte voor het plaatsen van de verandazonwering. Wilt u meer weten over bepaalde zonwerendeproducten zoals screenszonnetent, rolluiken, terrasoverkappingen, verandadaken, lamellen daken? Contacteer ons en we kijken samen naar jouw zonnig idee?

Wij plaatsen verandazonwering, terrasoverkappingen, screens, rolluiken, vliegenramen, en raamdecoratie in de volgende regio’s: Dendermonde, Buggenhout, Lebbeke, Opwijk, Grembergen, Wieze, Mechelen, Willebroek, Puurs, Sint-Amands,Londerzeel,  Zwijndrecht, Beveren, Hamme, Waasmunster, Belsele, Sinaai, Stekene, Zele, Lochristi, Laarne, Beervelde, Temse, Deinze, Aalter, Moerzeke, Sint-Niklaas, Aalst, Appels, Lede, Berlare, Merchtem, Zele, Lokeren, Beervelde, Kruibeke, Londerzeel, Asse, Wetteren, Sint-Gillis-Waas, Merelbeke, Aartselaar, Kapelle-op- den bos, Melle, Erpe-Mere, Destelbergen, Sint-Martens-Latem, Oudenaarde, Gavere, Lochristi, Moerbeke, Wachtebeke, Zelzate, Evergem, Haaltert, Baasrode, Meise, Wolvertem, Bornem, Kruibeke.

bottom of page