Screens - Zonwering-winkel

Elektrische verticale screens: schaduw en meer privacy!

Schermafbeelding 2020-01-24 om 12.19.11.

Bedien je verticale screens met een app

Zonwering screens voor buiten

Als u zonwering screens voor buiten wilt plaatsen, dan kunt u de vakmannen van ons bedrijf inschakelen. Zonwering-winkel uit Dendermonde is gespecialiseerd in het plaatsen van allerlei soorten zonwerende screens, zoals terrasoverkappingen en lamellen daken. Wij werken enkel met duurzame materialen die lang meegaan en zorgen altijd voor een nauwkeurige afwerking.

De unieke voordelen van zonwering screens voor buiten

Stijlvolle, onopvallende zonwering

Meer privacy

Met screens verleng je de seizoenen

Brengt koelte in huis

Korte levertermijn en vijf jaar garantie

100% windvaste screens, insectenwerend en lichtafsluitend 

Motorsystemen en bediening voor verticale screens 

Het ideale motorsysteem voor verticale screens

SUNEA_50_IO_Star.jpg

Somfy Sunea IO

De perfecte motor voor vrijwel alle typen verticale screens en zonwering

Zonwering screens houden zon én warmte buiten

Kent u dat? Zonnestralen die op uw computerscherm vallen als u aan het werk bent of op uw televisie reflecteren wanneer de kinderen naar een namiddagfilm kijken? Zonwerende screens houden de zonnestralen tegen en tot 85% van hun warmte. Door de unieke structuur van de doeken kunt u nog steeds perfect naar buiten kijken, maar de voorbijgangers kijken niet naar binnen. Wanneer u kiest voor elektrische beweging, wordt uw screen geleverd met een duurzame en stille buismotor die u naar wens kunt bedienen met een afstandsbediening. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw motor te laten aansturen door een tijdsklok en/of zonnesensor, zodat uw woning ook tijdens uw afwezigheid aangenaam koel blijft. Het kan allemaal bij Zonwering-winkel: uw specialist in zonwering en screens voor buiten.

Tip: kies voor een windvaste screen

Bent u op zoek naar functionele en stijlvolle zonwering? Zonwerende screens zijn wat u zoekt. Neem vrijblijvende contact met ons op voor verdere inlichtingen.

Ontdek ook de vele opties

Situo_1_io_4_colours.jpg

SITUO 1 io

1-Kanaals afstandsbediening voor het bedienen van uw zonwering, rolluiken of verlichting. Verkrijgbaar in diverse kleuren en meerdere kanalen.

Sunis_Wirefree_io_STAR_1818245.jpg

SUNIS WIREFREE io

Draadloze zonsensor voor zonwering en rolluiken.

Somfy-Connexoon.jpg

CONNEXOON 

Stap over op app bediening en beleef een unieke ervaring door uw systemen in de woning op afstand te besturen.

Kies voor kwalitatieve screens

 

Heeft u een keuze kunnen maken in het aanbod aan zonwering screens voor buiten? Vraag dan uw offerte aan. Wilt u meer weten over bepaalde zonwerende screens, zoals een verandazonwering of een lamellen dak? Contacteer ons bedrijf uit Dendermonde dan via het nummer +32 (0) 471 03 66 34, via het e-mailadres info@zonwering-winkel.be of via het contactformulier.