top of page
Screens - Zonwering-winkel

Elektrische verticale screens: schaduw en meer privacy!

Schermafbeelding 2020-01-24 om 12.19.11.

Bedien je verticale screens met een app

Zonwering in de vorm van screens voor buiten

Als u zonwering in de vorm van elektrische screens buiten uw woning wilt plaatsen, dan kunt u de vakmannen van ons bedrijf inschakelen. Zonwering-winkel uit Dendermonde, Oost-Vlaanderen, is gespecialiseerd in het plaatsen van allerlei soorten elektrische zonwerende screens. Wij werken bij de plaatsing van screens enkel met duurzame materialen die lang meegaan en zorgen altijd voor een nauwkeurige afwerking.

De unieke voordelen van zonwering door de plaatsing van screens buiten uw woning

Stijlvolle, onopvallende zonwering

Meer privacy

Verlenging van de seizoenen

Koelte in huis

Bediening op afstand

100% windvaste, insectenwerende en lichtafsluitende screens 

Korte levertermijn, een vlotte plaatsing en vijf jaar garantie

Naast screens voor zonwering die we buiten de woning plaatsen, schakelt u ons ook in voor al uw binnenzonwering. Wij zorgen steeds voor de hoogste kwaliteit en een groot gebruiksgemak.

Motorsystemen en bediening voor verticale screens 

Het ideale motorsysteem voor verticale screens

SUNEA_50_IO_Star.jpg

Somfy Sunea IO

De perfecte motor voor vrijwel alle typen verticale screens en zonwering

Onze elektrische screens houden zon én warmte buiten

U kent het vast wel, zonnestralen die op uw computerscherm vallen als u aan het werk bent of op uw televisie reflecteren wanneer de kinderen naar een namiddagfilm kijken. Zonwerende screens houden de zonnestralen tegen en tot 85% van hun warmte. Door de unieke structuur van de verticale zonwering kunt u nog steeds perfect naar buiten kijken, maar de voorbijgangers kijken niet naar binnen. Wanneer u kiest voor elektrische screens, wordt uw zonwering voor buiten geleverd met een duurzame en stille buismotor die u naar wens kunt bedienen met een afstandsbediening. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw motor te laten aansturen door een tijdsklok en/of zonnesensor, zodat uw woning ook tijdens uw afwezigheid aangenaam koel blijft. Het kan allemaal bij Zonwering-winkel, uw specialist in de plaatsing zonwering en screens voor buiten.

Tip: kies voor een windvaste screen

Bent u op zoek naar functionele en stijlvolle zonwering? Elektrische zonwerende screens zijn wat u zoekt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere inlichtingen.

Ontdek ook de vele opties

Situo_1_io_4_colours.jpg

SITUO 1 io

1-Kanaals afstandsbediening voor het bedienen van uw zonwering, rolluiken of verlichting. Verkrijgbaar in diverse kleuren en meerdere kanalen.

Sunis_Wirefree_io_STAR_1818245.jpg

SUNIS WIREFREE io

Draadloze zonsensor voor zonwering en rolluiken.

Somfy-Connexoon.jpg

CONNEXOON 

Stap over op app bediening en beleef een unieke ervaring door uw systemen in de woning op afstand te besturen.

Kies voor kwalitatieve zonwerende screens om te laten plaatsen

 

Heeft u een keuze kunnen maken in het aanbod aan screens voor zonwering buiten? Vraag dan uw offerte aan voor het plaatsen van de screens. Wilt u meer weten over bepaalde zonwerende screens, zoals een verandazonwering? Contacteer ons bedrijf uit Dendermonde dan via het nummer +32 (0) 471 03 66 34 of vul het contactformulier in.

bottom of page