Openingsuren showroom

Ma - Do: 10.00u tem 17.00u

Vr: 10.00u tem 16.00u

Zaterdag: Enkel op afspraak

Zondag & Feestdagen gesloten

CONTACT

Wissenstraat 2, 9200 Dendermonde

0471 03 66 34

 © 2020 Zonwering-winkel 

Eindeloos kiezen met uw eigen accent. Het kan allemaal bij zonwering-winkel!

ROLGORDIJNEN

 

 

Rolgordijnen zijn met voorsprong de meest gekozen binnenzonwering. Door de verschillende afwerkingsmogelijkheden en een uitgebreid aanbod aan rolgordijndoeken, groeit deze populariteit nog wekelijks. 
Dit type gordijn bestaat uit een metalen oprolbuis waarop het rolgordijndoek kan oprollen. De bevestigingsmechanismen voor de oprolbuis zijn zeer divers. Er zijn zowel kunststof steunen als metalen steunen die indien gewenst van een cassette kunnen voorzien worden.

Het assortiment aan rolgordijndoeken laat toe om rolgordijnen te kiezen voor zeer uiteenlopende doeleinden. Zo kan u een transparant rolgordijn kiezen indien u maximale lichtinval wenst of eerder een verduisterend rolgordijn voor uw slaapkamer.

Als afwerkingsaccent kan u kiezen uit verschillende soorten onderlatten zodat uw rolgordijn naadloos aansluit bij de stijl van uw interieur.

Graag willen we de elektrische bediening van rolgordijnen extra in de kijker zetten. U kan kiezen voor bediening via een wandschakelaar, afstandsbediening of domotica. Voor woningen waar geen elektriciteit voorzien is, bieden wij batterijoplossingen aan.

U merkt het, het aanbod is zo uitgebreid dat u best wat deskundig advies kan gebruiken om de juiste keuze te kunnen maken. 


 

Producteigenschappen

 

Rolgordijnen zijn geschikt als raamdecoratie voor: badkamers I keukens I ruimtes verduisteren.
Voor badkamers en keukens zijn afwasbare stoffen aan te raden. 
In combinatie met een verduisteringscassette kunnen ruimtes volledig verduisterd worden met rolgordijnen.

Een rolgordijn op zijn strakst

 

 

Voor diegene die een strakkere en cleanere afwerking willen van een rolgordijn, bieden wij het Easy Deco Concept aan. Deze modulaire cassette zorgt ervoor dat uw rolgordijn een ander uitzicht krijgt. U kan hierbij kiezen uit verschillende varianten:

 

Easy Deco Wings: deze elegante zijsteunen geven een extra cachet aan uw rolgordijn. Naast een decoratief accent is het functionele eraan dat ze alle (minder fraaie) onderdelen van de buis en de bediening van uw rolgordijn bedekken.

 

Easy Deco Profile: op deze manier wordt er een mooi aluminium profiel voorzien die de oprolbuis van het rolgordijn volledig bedekt. Zo lijkt het alsof het doek vanuit een profiel rolt. Onnodig om aan te stippen dat dit een enorme decoratieve meerwaarde biedt.

 

Easy Deco Cassette: dit is eigenlijk een vervolg op het Easy Deco Profile. Bovenop de aluminium sierlijst wordt er nog een aluminium bovenprofiel bevestigd. Zo wordt uw doek extra beschermd tegen stof. (Onderaan links op de pagina ziet u de verschillende kastmodellen.

 

Gaat uw hart al sneller slaan? U kan er ook vanuit gaan dat er voor deze afwerkingen slechts geringe meerprijzen van kracht zijn. Vraag snel een offerte aan bij zonwering-winkel.

Oase van rust

 

 

De rust en Oosterse sfeer die paneelgordijnen uitstralen zijn ook een belangrijke reden van hun populariteit. Ze zijn al heel lang aanwezig op de markt en naar ons aanvoelen zal dit ook nog lang zo zijn. Het is een tijdloze raamdecoratie die bovendien zeer functioneel is. Een ander gebruik die we steeds vaker zien is dat paneelgordijnen gebruikt worden als scheidingswand in interieurs. 

Durf accentueren

Om uw panelen te personaliseren kan u opteren om een combinatie te maken van effen stoffen met een fotoprint of een dessin. Dit zorgt voor een uniek en opmerkelijk interieurelement. Bij zonwering-winkel kan u onze collectie van foto’s en designs bekijken. Indien gewenst kan u ook zelf een foto aanbrengen. De eventuele gekozen foto moet een hoogwaardige resolutie hebben om de beste kwaliteit te bekomen op uw paneelgordijn.

Hieronder ziet u een paar prachtige gepersonaliseerde paneelgordijnen waarvoor de klant gekozen heeft. Het lijkt bijna echt. Dit geeft u een duidelijk beeld wat alle mogelijkheden zijn bij zonwering-winkel.