Rolluik-Zonwering-winkel
Rolluiken-Zonwering-winkel

Extra isolerend

Bescherm je privacy

Inbraak vertragend

Brengt koelte in huis

Korte levertermijn en vijf jaar garantie

Verschillende RAL-kleuren

Voorzetrolluiken plaatsen?

U wilt graag rolluiken laten plaatsen voor uw ramen of uw oude rolluiken vervangen? Dan zijn voorzetrolluiken de oplossing voor u. Voorzetrolluiken worden op de muur geplaatst boven het raam of tussen de muren, in de dagopening zelf. Voor een mooie harmonie met uw woning kan de rolluikkast gelakt worden in eender welke kleur.  Bovendien maken we ze zo klein mogelijk, zodat uw voorzetrolluik discreet opgaat in de stijl van uw gevel.

Meer weten over onze voorzetrolluiken of een offerte aanvragen?
Contacteer ons vrijblijvend.

870b15e158026656466d5f6df86a42ce.jpg
 

Voorzetrolluiken op maat van uw woning en budget

Al onze rolluiken worden in ons eigen atelier vervaardigd en door onze vakkundige plaatsers gemonteerd. Wij werken uitsluitend met geïsoleerde aluminium lamellen beschikbaar in drie kwaliteiten: van budgetvriendelijk tot extra inbraakwerend. Elk type lamel is bovendien beschikbaar in een ruime waaier aan standaardkleuren.

Elektrische of handmatige bediening van uw voorzetrolluiken

Uw voorzetrolluiken manueel op en neerlaten kan eenvoudig met een rolluiklint en is tevens de goedkoopste oplossing maar wordt vandaag bijna niet meer gedaan.
Denkt u aan uw gebruiksgemak, samen met extra veiligheid? Of laat u grote rolluiken plaatsen? Dan is een automatische bediening met een buismotor voor u de perfecte oplossing. Welk soort bediening stuurt uw buismotor het beste aan? Dat kiest u zelf naargelang van het comfort dat u wilt.

Vanuit uw luie zetel: met een afstandsbediening.

Vanop eender welke plaats ter wereld via uw smartphone of tablet.

Extra veilig

Extra isolerend

Korte levertermijn en vijf jaar garantie

IMG_0315.jpg
 

Voorzetrolluiken op zonne-energie?

Solar rolluiken van Zonwering-winkel zijn zeer eenvoudig en toch super betrouwbaar. Dit unieke rolluik is toepasbaar op alle façades (Noord, Oost, Zuid of West). Enkel het normale daglicht volstaat om de accu op te laden.

Solar rolluiken zijn steeds volledig vergrendeld in gesloten positie en kunnen dus niet worden omhoog getild wat betreft extra beveiliging. Zonwering-winkel werkt uitsluitend met Somfy motoren. 

Rolluiken-Zonwering-winkel_edited.jpg

Geen kap en breekwerken

Solar rolluiken zijn zeer makkelijk te plaatsen: geen aansluiting op het stroomnet, geen kap-of breekwerken, geen bedrading naar binnen, geen bedrading doorheen de woning of tegen de muren, geen kabelgootjes… Bevestig het rolluik met 4 schroeven, druk op de bedieningstoets en … het werkt. Als consument krijg je een uitzonderlijke fabrieksgarantie van 7 jaar!