top of page
Rolluiken-Zonwering-winkel

Voorzetrolluiken plaatsen in Oost-Vlaanderen

 

Reken op ons om uw voorzetrolluiken te plaatsen in Oost-Vlaanderen. Zonwering-winkel in Dendermonde is uw specialist op gebied van zonwering en rolluiken. Bij ons rekent u op de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Wij maken uw voorzetrolluiken op maat en plaatsen deze op deskundige wijze.

De voordelen van voorzetrolluiken plaatsen

Voorzetrolluiken plaatsen we op de muur boven het raam of tussen de muren, in de dagopening zelf. Voor een mooie harmonie met uw woning kan de rolluikkast gelakt worden in eender welke kleur. Bovendien maken we ze zo klein mogelijk, zodat uw voorzetrolluik discreet opgaat in de stijl van uw gevel.

870b15e158026656466d5f6df86a42ce.jpg
Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken op maat van uw woning en budget

Al onze rolluiken worden in ons eigen atelier vervaardigd en door onze vakkundige plaatsers gemonteerd. Als expert op gebied van zonwering met screens werken wij uitsluitend met geïsoleerde aluminium lamellen beschikbaar in drie kwaliteiten: van budgetvriendelijk tot extra inbraakwerend. Elk type lamel is bovendien beschikbaar in een ruime waaier aan standaardkleuren.

Collonges_2013_Semaphore_100.jpg

Elektrische of handmatige bediening van uw voorzetrolluiken

Uw voorzetrolluiken manueel op- en neerlaten kan eenvoudig met een rolluiklint en is tevens de goedkoopste oplossing, maar wordt vandaag bijna niet meer gedaan. Denkt u aan uw gebruiksgemak, samen met extra veiligheid? Of laat u grote voorzetrolluiken plaatsen? Dan is een automatische bediening met een buismotor voor u de perfecte oplossing. Welke soort bediening stuurt uw buismotor het beste aan? Dat kiest u zelf naargelang het comfort dat u wilt. U kunt uw rolluiken bedienen vanuit uw luie zetel met een afstandsbediening, of vanop eender welke plaats ter wereld via uw smartphone of tablet. De voorzetrolluiken die wij plaatsen zijn extra veilig en extra isolerend. U rekent bovendien op een korte levertermijn en vijf jaar garantie.

Vanuit uw luie zetel: met een afstandsbediening.

Vanop eender welke plaats ter wereld via uw smartphone of tablet.

Extra veilig

Extra isolerend

Korte levertermijn en vijf jaar garantie

IMG_0315.jpg
Solar rolluiken

Voorzetrolluiken op zonne-energie plaatsen?

Onze solar-rolluiken zijn zeer eenvoudig en toch super betrouwbaar. Dit unieke rolluik is toepasbaar op alle façades. Enkel het normale daglicht volstaat om de accu op te laden. Solar-rolluiken zijn steeds volledig vergrendeld in gesloten positie en kunnen dus niet worden omhooggetild wat betreft extra beveiliging. Wij werken uitsluitend met Somfy-motoren.

Rolluiken-Zonwering-winkel_edited.jpg
Holding Tabletcomputer

Geen kap- en breekwerken

Onze voorzetrolluiken zijn zeer makkelijk te plaatsen: geen aansluiting op het stroomnet, geen kap-of breekwerken, geen bedrading naar binnen, geen bedrading doorheen de woning of tegen de muren, geen kabelgootjes… Bevestig het rolluik met vier schroeven, druk op de bedieningstoets en het werkt. Als consument krijgt u een uitzonderlijke fabrieksgarantie van zeven jaar!

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u zulke voorzetrolluiken laten plaatsen? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. Wij ontwerpen uw voorzetrolluiken dan zo snel mogelijk en komen ze bij u thuis plaatsen. Heeft u interesse in onze andere constructies, zoals een terrasvouwdak? Laat ons dan ook zeker iets weten. In ons ruime aanbod aan zonwering voor buiten vindt u vast een geschikte oplossing voor uw woning.

bottom of page