top of page

Zonwering voor een overkapping

Lamellen daken

Een zacht zuchtje wind, fijne beschutting. Naar buiten! Ook als het regent, of als de zon wat al te fel is. Lamellen daken van Zonwering-winkel maken de terrasoverkapping of veranda lekker licht. Ze vormen een prachtig spel van schaduw en licht dat je helemaal zelf in de hand hebt.

Lamellen daken reduceren het daglichtverlies in de woning van een veranda of overkapping. Tevens functioneren ze perfect als zonwering in de zomer terwijl het felle zonlicht mooi getemperd wordt. Bij regen sluit u de geïntegreerde waterdichte lamellen waardoor u goed beschut buiten kunt blijven zitten. 

Lamellen dak-Zonwering-winkel

Platte vouwdaken

Design in harmonie met de natuur gemaakt voor een open ruimte een rechte structuur met alle comfort. . Deze overkapping past bij uw huis, het ontwerp is een vorm van minimalisme, strakke vormen in dienst van de architectuur. Zonwering-winkel Quattro betekent meer dan een terrasoverkapping en vorm is recht en puur. Zijn afwatering is intern door gebogen doekprofielen. Deze overkapping is leverbaar in alle kleuren naar keuze. 

Platte vouwdaken-Zonwering-winkel

Terras vouwdaken

De belangrijkste troef van de vouwdaken is dat het vouwdak volledig open en dicht kan. Zo profiteer je van maximale lichtinval én geniet je volop van de eerste zonnestralen van het jaar. Je start met een overkapping maar kan later verwarming, verlichting en zijdelingse screens toevoegen om je oplossing zo compleet mogelijk te maken. Kortom, je kan vier seizoenen lang genieten van je terras!

Terras vouwdaken-Zonwering-winkel

Bent u op zoek naar de ideale zonwering voor uw overkapping? Dan zit u bij ons op de goede plek. Zonwering-winkel uit Dendermonde, Oost-Vlaanderen, helpt u graag met een terrasoverkapping op maat. Ook verandadaken behoren tot de opties. Voor elk project werken wij met duurzame materialen, die een lange tijd meegaan. Zo geniet u jarenlang van uw investering. Verder rekent u op uitstekende service na de verkoop. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden voor uw terrasoverkapping op maat, evenals onze verschillende verandadaken.

Een zonwering voor uw overkapping laten plaatsen door professionals

Een terrasoverkapping op maat laten plaatsen door ons bedrijf is kiezen voor een efficiënte samenwerking. Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van zonwering door middel van screens weten wij namelijk perfect hoe we uw zonwerend project tot een goed einde moeten brengen. Een zonwering op maat geeft u altijd de ideale bescherming tijdens de vier seizoenen. Kiest u bijvoorbeeld voor een lamellen dak? Dan beschermt de overkapping u enerzijds tegen de warmte door de zonwering, anderzijds zit u droog als het regent. Ook platte vouwdaken bieden verschillende voordelen. Daarnaast bieden we ook diverse verandadaken aan. Wat u ook verkiest, een terrasoverkapping op maat laten ontwerpen door ons bedrijf is gegarandeerd een slimme keuze.

Vraag een offerte aan voor uw terrasoverkapping op maat

Heeft u interesse in een overkapping met zonwering of een van onze verandadaken? Of heeft u vragen over het laten plaatsen van een terrasoverkapping op maat, zoals een zonneluifel? Neem dan contact op met ons team via het nummer +32 (0) 471 03 66 34. Wij helpen u met alle plezier verder en nemen graag de tijd om uw vragen uitgebreid te beantwoorden. Wilt u meteen een offerte aanvragen, bijvoorbeeld voor een terrasvouwdak? Dan kan dat via het contactformulier. U kunt er heel specifiek in aanduiden wat uw wensen zijn.

bottom of page