Terrasoverkappingen

Lamellen daken

Een zacht zuchtje wind, fijne beschutting. Naar buiten! Ook als het regent, of als de zon wat al te fel is. Lamellen daken van Zonwering-winkel maken de terrasoverkapping of veranda lekker licht. Ze vormen een prachtig spel van schaduw en licht dat je helemaal zelf in de hand hebt.

Lamellen daken reduceren het daglichtverlies in de woning van een veranda of overkapping. Tevens functioneren ze perfect als zonwering in de zomer terwijl het felle zonlicht mooi getemperd wordt. Bij regen sluit u de geïntegreerde waterdichte lamellen waardoor u goed beschut buiten kunt blijven zitten. 

Lamellen dak-Zonwering-winkel

Platte vouwdaken

Design in harmonie met de natuur gemaakt voor een open ruimte een rechte structuur met alle comfort. . Deze overkapping past bij uw huis, het ontwerp is een vorm van minimalisme, strakke vormen in dienst van de architectuur. Zonwering-winkel Quattro betekent meer dan een terrasoverkapping en vorm is recht en puur. Zijn afwatering is intern door gebogen doekprofielen. Deze overkapping is leverbaar in alle kleuren naar keuze. 

Platte vouwdaken-Zonwering-winkel

Terras vouwdaken

De belangrijkste troef van de vouwdaken is dat het vouwdak volledig open en dicht kan. Zo profiteer je van maximale lichtinval én geniet je volop van de eerste zonnestralen van het jaar. Je start met een overkapping maar kan later verwarming, verlichting en zijdelingse screens toevoegen om je oplossing zo compleet mogelijk te maken. Kortom, je kan vier seizoenen lang genieten van je terras!

Terras vouwdaken-Zonwering-winkel