top of page
Terrasvouwdaken - Zonwering-winkel

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Een ruime keuze!

Met een terrasoverkapping geniet je het hele jaar door van het heerlijke buitenleven. Ga je voor een terrasoverkapping met lamellen, een terrasoverkapping met een vast dak of doek? Bij Zonwering-winkel vind je zeker wat je zoekt!

Vraag vrijblijvende een offerte of download onze brochure voor meer inspiratie. Wij helpen je graag verder voor de ideale oplossing. 

Wij plaatsen uw terrasoverkapping in België

De ideale plaats voor jouw tuinoverkapping: aangebouwd, losstaand of als inbouwdak

Afhankelijk van waar je schaduw wenst te creëren, is ofwel een aangebouwde overkapping aan huis of een losstaande constructie in jouw tuin de geschikte oplossing. Met een aangebouwde terrasoverkapping creëer je een verlengstuk van je woning en houd je de temperatuur ook binnenshuis onder controle.

Met een vrijstaande terrasoverkapping creëer je een extra ruimte in je tuin. Denk maar aan een poolhouse, een overkapte buitenkeuken of beschutte jacuzzi-ruimte. Om grotere oppervlaktes te overdekken kunnen terrasoverkappingen zelfs gekoppeld worden in de lengte of in de breedte. Of je kan het dak integreren in een bestaande constructie. Heel wat mogelijkheden die passen bij elke levensstijl!

bottom of page