top of page

Ons verhaal

Zonwering-winkel BV werd opgericht in 2018 te Dendermonde. Sinds 2024 zijn we trotse eigenaar van een nieuw pand te Lebbeke (verbindingsweg N47 van Dendermonde naar Brusselse ring), voorzien van een totaal nieuw ingerichte toonzaal waarin onze systemen niet enkel te bezichtigen zijn, maar waar de bezoeker de systemen ook kan bedienen en uittesten.

Ons bedrijf staat bij voorrang in voor kwaliteit, service en 100% klanttevredenheid. 

 

Onze voornaamste troeven zijn het leveren en plaatsen van systemen, zoals zonneschermen, screens, rolluiken, polycarbonaat verandadaken, terrasoverkappingen voor terras en tuin, lamellen daken, gevelbekleding, vliegenramen en raamdecoratie op maat.

 

Voor het onderhoud en herstellingen van deze producten kan u evenzeer bij ons terecht en gebruik maken van onze diensten na verkoop.

 

Doorheen de jaren hebben wij intussen een selectie aan leveranciers opgebouwd, overtuigd van hun topkwaliteit en duurzaamheid. De belangrijkste factor in onze sector. 

 

Steeds meedenken met onze klanten op zoek naar de totaaloplossing en op maat van onze klant. Dankzij onze uitgestippelde werkwijze en structuur zijn wij in staat de plaatsingen tot in de kleinste details te verzorgen en kort op de bal te spelen.

Zonwering-winkel Lebbeke
Zonwering-winkel - terrasvouwdak

Zelfwerkend patroon

Wij doen alles in eigen beheer, waardoor we plaatsbezoeken aan huis, opmetingen, offertes, en plaatsingen op korte termijn kunnen uitgevoerd worden

Topmerken

Wij streven naar duurzame materialen voor een lange levensduur voor uw zonnig project bij uw thuis te realiseren

Uitstekende service

Ook na plaatsing kan u steeds rekenen op onze uitstekende dienst na verkoop

Sterk in verzorgd werk

Kwaliteit en vakkundige plaatsing door ons eigen plaatsingsdienst

DSC_0306.JPG

Bent u geïntereseerd?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

bottom of page