top of page

Terrasoverkapping met vast dak op maat - Algarve Canvas

Hoef je geen openschuivend dak? Dan brengt een overkapping met een vast dak heel wat voordelen met zich mee. Robuust, stijlvol en personaliseerbaar door de diverse materialen en modellen van overkapping. Ontdek de mogelijkheden voor je overkapping met vast dak op maat.

Superieure kwaliteit

Minimalistisch design

Superieure kwaliteit

Gebruiks- en onderhoudsgemak

De Renson Algarve Canvas is een stijlvolle terrasoverkapping met een vast dak dat bestaat uit 2 ingenieuze lagen voor een extra stevig resultaat. De bovenste laag is een gelakte staalplaat met anti-condenslaag. Daaronder wordt een esthetisch screendak gespannen. Voor dit elegante screendoek met zachte uitstraling kies je uit 8 tinten die matchen met je woning. Bovendien kan je verschillende Algarve-overkappingen koppelen voor een zee aan overdekte ruimte.

Onder deze terrasoverkapping met vast dak zit je altijd beschut. Om je cocon nog meer af te schermen, voeg je zij-elementen toe. Kies uit stijlvolle schuifpanelen, een vaste horizontale aluminium lamellenwand of een glazen schuifwand om het zicht op de tuin te behouden. Werk af met een Fixscreen zonwering om aan de felle zon te ontsnappen of ga voor ledverlichting en geniet ook ’s avonds van je terrasoverkapping met vast dak. 

privewoning_algarve_canvas_camargue_8951.jpg
psg_algarve_canvas_4929.jpg
psg_algarve_canvas_5258.jpg
private_residence_algarve_canvas_camargue_10.jpg
bottom of page