top of page

De Aero Skye van Renson is de ideale terrasoverkapping om in de winter maximaal zonlicht binnen te laten en in de zomer jou te beschermen tegen de hitte. Deze overkapping is niet alleen erg functioneel, ze heeft ook een strak design. Alle bedradingen, verankeringen en waterafvoeren zijn onzichtbaar weggewerkt. De terrasoverkapping met verschuifbaar dak kan zowel vrijstaand als aan de gevel worden gemonteerd. De mogelijkheden tot personaliseren zijn onbeperkt, kies bijvoorbeeld voor windvaste screens , Loggia of glazen schuifpanelen als zij-element. Of maak het aangenaam gezellig met ledverlichting en een muziek- of verwarmingsinstallatie.

Wil je een lamellendak inwerken in een bestaande dakstructuur boven een patio of terras om naadloos te integreren bij je woning? Dan is de Aero Skye wat je zoekt.

De kantelbare lamellen zorgen ervoor dat je het hele jaar door tijd buiten kan doorbrengen in de best mogelijke omstandigheden. Meer zelfs: de lamellen van de Aero Skye schuiven ook volledig open zodat je op een mooie zomeravond van een betoverende sterrenhemel kan genieten. Om het plaatje nog meer af te werken, zijn er tal van accessoires en opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor Wooddesign lamellen om de warme sfeer van hout op te roepen. Of maak het ook ’s avonds laat gezellig met verwarming en/of sfeerverlichting.

Binnen en buiten vloeiden nooit meer in elkaar over dan onder een Aero Skye.

Meest innovatief design

Kan grote sneeuwlast aan

Superieure kwaliteit

Tal van mogelijkheden

De voordelen op een rijtje

> Past perfect bij elke bestaande of nieuwe architectuur 

> De daklemallen zijn openschuifbaar voor maximale lichtinval en een obelemmerd zicht

> Dubbelwandige lamellen die bestand zijn tegen sneeuwlasten en voor een betere geluidsdemping

> duurzame, veilige draai-en schuiftechniek dankzij de gepatenteerde S-Drive Technology

Kuno_aero_05 (1).jpg
private_residence_mallorca_aero_113.jpg
private_residence_skye_roof_4243.jpg
poolhouse_aero_01.jpg
bottom of page