top of page
Diaz_overgordijnen_witte transparante overgordijnen_stoelen en spiegel_front view (1).jpg

Overgordijnen

Diaz_overgordijnen_beige overgordijnen_landelijke witte keuken.jpg

Overgordijnen

Overgordijnen zijn in raambekleding een synoniem voor veelzijdigheid. Nagenoeg elk interieur kan aangekleed worden met overgordijnen en dit sinds jaar en dag. Zowel in moderne villa's als in klassieke interieurs komen overgordijnen tot hun recht.

Elke confectiemethode heeft een andere uitstraling

Als u voor een overgordijn kiest, kunt u verschillende confectiemethodes kiezen. De manier waarop uw gordijn geconfectioneerd wordt, bepaalt de uitstraling van het product. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de moderne Twist. Of bent u eerder fan van een klassiekere confectie? Voor elk wat wils.

Voering, een goede keuze voor uw gordijn

Als u uw overgordijn samenstelt, zult u merken dat u steeds de optie krijgt om een voering te kiezen. Wij raden dit ten zeerste aan, aangezien het toevoegen van een voering aan de stof, de levensduur van uw product aanzienlijk kan verlengen.

Daarnaast is voering ook steeds interessant voor ruimtes die u wenst te verduisteren. Als u bijvoorbeeld voor een black-out voering kiest, kunt u uw overgordijn gebruiken om een slaapkamer te verduisteren. Enkel wanneer u voor een transparante stof opteert, kunt u geen voering toevoegen. De voering zou namelijk het transparante effect volledig wegnemen.

Diaz_overgordijnen_lichtbruine overgordijnen_landelijke livingm et witte zeteltjes en spec

Sfeer en gezelligheid op één plek

slider4_in-strakke-interieurs-wordt-er-meestal-voor-niet-stuikende-gordijnen-gekozen.jpg

Op de grond of net erboven

slider4_stuikende-overgordijnen-worden-vaak-gekozen-in-romantische-interieurs.jpg

Niet enkel de bovenkant, maar ook de onderkant van uw gordijn kunt u zelf vormgeven. Zo kunt u kiezen voor gordijnen die de grond niet raken of gordijnen die de grond juist wel raken. Dit laatste zorgt voor een meer romantische look maar is vaak geen goede beslissing in combinatie met huisdieren.

Bent u op zoek naar overgordijnen? Aarzel dan niet om ons te contacteren

Wij plaatsen overgordijnen, terrasoverkappingen, screens, rolluiken, vliegenramen, en raamdecoratie in de volgende regio’s: Dendermonde, Buggenhout, Lebbeke, Opwijk, Grembergen, Wieze, Mechelen, Willebroek, Puurs, Sint-Amands,Londerzeel,  Zwijndrecht, Beveren, Hamme, Waasmunster, Belsele, Sinaai, Stekene, Zele, Lochristi, Laarne, Beervelde, Temse, Deinze, Aalter, Moerzeke, Sint-Niklaas, Aalst, Appels, Lede, Berlare, Merchtem, Zele, Lokeren, Beervelde, Kruibeke, Londerzeel, Asse, Wetteren, Sint-Gillis-Waas, Merelbeke, Aartselaar, Kapelle-op- den bos, Melle, Erpe-Mere, Destelbergen, Sint-Martens-Latem, Oudenaarde, Gavere, Lochristi, Moerbeke, Wachtebeke, Zelzate, Evergem, Haaltert, Baasrode, Meise, Wolvertem, Bornem, Kruibeke.

bottom of page