top of page
Lamellen dak met verlichting

✔ Maatwerk

✔ Duurzame materialen

✔ Binnen- én buitenzonweringen

Zonwering op maat in Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor zonwering op maat kan zorgen in de omgeving van Oost-Vlaanderen? Dan kunt u terecht bij Zonwering-winkel uit Dendermonde. Wij plaatsen op maat gemaakte zonneschermen en andere constructies om u in of buiten uw huis tegen de zon te beschermen. Met onze jarenlange ervaring mag u rekenen op een nauwkeurige afwerking en uitstekende service.

Heeft u interesse?

Lamellen dak op terras

Uw zonwering op maat laten maken door specialisten

Weet u niet meteen welke zonnescreens ideaal zijn voor uw woning of terras? Dan staan onze experten u graag bij met persoonlijk advies. Zij bekijken samen met u of bijvoorbeeld binnenzonwering de geschikte keuze is. Zo niet, dan helpen ze u om de juiste zonwering voor buiten te vinden. Ook als u een veranda heeft, zoeken we uit welke verandazonwering u het best laat plaatsen. Onze zonwering op maat van uw woning zal sowieso lang meegaan door de duurzame materialen die wij gebruiken.

Doe een beroep op de expertise van ons bedrijf

Wilt u een beroep doen op onze experten voor een zonwering op maat? Of heeft u vragen over een bepaald product, zoals screens voor een overkapping? Neem gerust contact op met ons team uit Dendermonde via het nummer +32 (0) 471 03 66 34 of via het contactformulier. Wij helpen u maar al te graag verder.

lamellen dak met verlichting
bottom of page