Openingsuren showroom

Ma - Do: 10.00u tem 17.00u

Vr: 10.00u tem 16.00u

Zaterdag: Enkel op afspraak

Zondag & Feestdagen gesloten

CONTACT

Wissenstraat 2, 9200 Dendermonde

0471 03 66 34

 © 2020 Zonwering-winkel 

Comfort zonder kap-en breekwerken

Voorzetrolluiken 

Unieke voordelen

Extreem duurzaam

 

De kasten en geleiders zijn gemaakt uit stevig aluminium en de lamellen worden opgeschuimd voor extra stevigheid en langere levensduur.

Jarenlang plezier zonder meerprijs

De rolluik-lamellen worden standaard beschermd tegen krassen dankzij een beschermingsvilt. Resultaat: het rolluik ziet er langer stralend uit. Dat is het verschil tussen een rolluik en een Harol-rolluik.

Bespaar op je energiefactuur

 

Opteer voor de innovatieve ALU42 Thermo-lamel. Deze zorgt voor extra thermisch comfort door speciale coating op de lamellen met reflecterende deeltjes die warmte vanuit de woning reflecteert (hogere isolerende waarde dan pvc-lamel (= R-waarde 0,25 m2 K/W). 

Super stil én 40% langere levensduur

 

Opteer voor SilensioTM en je rolluik wordt niet alleen geruisloos maar kent ook een 40% langere levensduur dan een standaard rolluik. De ultrastille buismotor is stiller dan eender welk huishoudapparaat! Met een haast onhoorbare ‘soft-start & stop’ functie wordt het typische geluid van de op elkaar drukkende lamellen geëlimineerd. 

Veiligheid

 

Rolluiken vormen een extra hindernis voor inbrekers op hun weg naar binnen. Ze dragen dan ook stevig bij tot de inbraakveiligheid van je woning. Tegenwoordig kan je zelfs een stapje verder gaan. Daarbij laat je bepaalde onderdelen bijkomend beveiligen. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Volledige ophefbeveiliging, enkel mogelijk bij elektrische bediening

  • Kast uit geëxtrudeerd, extrastevig aluminium

  • Veiligheidsgeleider waardoor blad moeilijker open te trekken is

  • Veiligheidsonderlat waardoor er moeilijk grip op kan worden gezet

  • Veiligheidslamel opgevuld met extrahard schuim voor nog meer stevigheid