Verticale zonwering gebouw

✔ Maatwerk

✔ Duurzame materialen

✔ Binnen- én buitenzonweringen

Verticale zonwering

Zowel een verticale als een horizontale zonwering heeft zijn voordelen. Afhankelijk van wat u wenst zal het ene type beter aansluiten bij uw wensen en behoeften dan het andere. Ons bedrijf, Zonwering-winkel uit Dendermonde, geeft u graag persoonlijk advies en plaatst vakkundig uw zonweringen, rolluiken, vliegenramen, et cetera.

Heeft u interesse?

Verticale zonwering terras

Een verticale zonwering plaatsen

Binnen het aanbod aan zonnescreens kiest u tussen een verticale of een horizontale zonwering. Welke screens voor buiten u ook wenst, onze vakmannen zorgen voor op maat gemaakte zonweringen en een nauwkeurige afwerking. De voordelen van verticale zonweringen zijn talrijk. Zo geven ze u meer privacy en brengen ze koelte in uw woning. Bovendien hebben de screens een korte levertermijn en hebben ze vijf jaar garantie. 

Kies voor stijlvolle screens

Wilt u meer weten over een verticale zonwering of heeft u vragen over onze screens voor een overkapping, horizontale zonweringen of luifels voor een terras? Neem dan zeker contact op met ons team via het nummer +32 (0) 471 03 66 34, via het e-mailadres info@zonwering-winkel.be of via het contactformulier. De medewerkers van ons gespecialiseerde bedrijf uit Dendermonde helpen u graag verder. Wilt u een project opstarten? Vraag dan een offerte aan. Ons team koppelt snel terug naar u, zodat we een samenwerking kunnen aangaan.

verticale zonwering huis