ALGEMEEN

Openingsuren showroom

Ma - Do: 10.00u tem 17.00u

Vr: 10.00u tem 16.00u

Zaterdag: Enkel op afspraak

Zondag & Feestdagen gesloten

 © 2019 Zonwering-winkel 

Lichtgewicht tot 3 meter uitval: TC-reeks

Compacte kwaliteit

Unieke voordelen

Tot 5,5 meter breed

 

Dit scherm met een maximum breedte van 5,5 m valt op door zijn compact ontwerp en een hoekinstelling die gemakkelijk aan te passen valt tot 90°. Hierdoor bepaal je zelf hoeveel schaduw en licht je wenst. Dit flexibele scherm is dan ook zeer gegeerd op kleine terrassen met veel zon.

Open, halfgesloten en open kast

 

De kastafwerking varieert naargelang het type dat je kiest uit de TC-reeks. De TC110 heeft een open kast, prima voor montage onder een balkon of oversteek. Het doek hoeft immers niet extra beschut te worden. De TCA120 heeft een halfopen kast, die het doek enkel langs boven afdekt. Door de gesloten kast is het doek van de TC130 optimaal bestand tegen weer en wind.

Doek eenvoudig vervangbaar

 

Heb je een scherm geërfd van de vorige eigenaar en ben je uitgekeken op de kleur van het doek? Of is je doek aan vervanging toe? Tijd om te switchen! Harol beschikt over een ruim gamma eigentijdse en uiterst kwalitatieve doeken die eenvoudig vervangen kunnen worden indien nodig.  Zo beleef je nog jaren plezier aan je scherm.

100% Belgisch maatwerk

 

Je zonnescherm wordt 100% op maat van je terras en je persoonlijke wensen gemaakt. Bovendien maken wij enkel gebruik van de meest kwalitatieve materialen om het scherm samen te stellen. Van hoogwaardig roestvrij staal voor de bevestigingsmaterialen tot extrastevig aluminium voor de kast en de voorlijst. Maar ook: doeken die schimmel- en rotvrij zijn en zeer kleurvast en weerbestendig.