top of page
lamellen dak terras

✔ Maatwerk

✔ Duurzame materialen

✔ Binnen- én buitenzonweringen

Screens voor een overkapping

Screens laten plaatsen aan uw overkapping is een uitstekende keuze als u buiten een aangename zitplek wilt. Zonwering-winkel uit Dendermonde is uw partner voor uw zonnewerend project. Wij helpen u graag bij het plaatsen van het ideale zonnescreen voor uw overkapping. U krijgt er bovendien persoonlijk advies bij en u mag rekenen op uitgebreide service na de verkoop.

Heeft u interesse?

Lamellen dak met screen

Op maat gemaakte screens voor een overkapping laten plaatsen door vakmannen

De experten van ons bedrijf maken de screens voor uw overkapping op maat. Op die manier creëert u de perfecte schaduwplek tijdens warme zomerdagen. Er bestaan bovendien verschillende soorten zonwering voor uw veranda of overkapping. Elke type heeft zo zijn voordelen. Zo hebben terrasvouwdaken als voordeel dat ze volledig open en dicht kunnen. Polycarbonaatdaken zijn dan weer zeer schokbestendig en isolerend. Welke optie u ook kiest, wij kijken er alvast naar uit om uw zonnig project mee vorm te geven. 

Doe een beroep op onze specialisten

Wilt u onze specialisten inschakelen voor de plaatsing van screens voor uw overkapping? Heeft u vragen over onze werkwijze bij het plaatsen van onze zonnescreens? Of wilt u meer weten over onze andere producten, zoals onze lamellen daken? Neem dan contact op met ons team via het contactformulier. Wij geven u zo snel mogelijk antwoord op uw vragen.

lamellen dak met screen terras
bottom of page