Verandadak-Zonwering-winkel

Polycarbonaat

Op vandaag zijn de mogelijkheden in polycarbonaat sterk geëvolueerd. Een goede isolatie, een grote stevigheid en zonwerende lagen zijn momenteel basiseigenschapen geworden. Dankzij een anti UV én Long Life bescherming via coëxctrusie is uw dak jarenlang beschermd tegen vergeling en veroudering. Standaard werken wij met 16 mm polycarbonaat voor terrasoverkapping daken. Deze polycarbonaat is sterk schokbestendig en hierdoor is de kans op breuken veel kleiner.

Verandadak-zonwering-winkel

Het hele jaar genieten

Een aluminium terrasoverkapping van Zonwering-winkel maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het buitenleven. In combinatie met een glazen schuifwand creëert u een all-season buitenverblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin.

De Zonwering-winkel overkappingen en schuifwanden staan bekend vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit op de Belgische markt.

Kenmerken

Onze overkappingen zijn standaard leverbaar of helemaal op maat van de wensen van onze klant. Wij kunnen tot een maximale breedte uit 1 stuk gaan van maar liefst 9 meter en een diepte van 5 meter. De afwatering is een onzichtbare hemelafvoer die rechtstreeks in de goot vooraan wordt opgevangen. De Zonwering-winkel Elegance Comfort heeft een slank en elegant design alsook keuze uit strakke, moderne, landelijke stijl. 

NRJNE7025 (1).JPG

Enkele realisaties