top of page
Verandadak-Zonwering-winkel

Polycarbonaatdaken plaatsen in Oost-Vlaanderen

Wilt u polycarbonaatdaken laten plaatsen in Oost-Vlaanderen? Dan is Zonwering-winkel uit Dendermonde het juiste bedrijf voor u. Als specialisten op gebied van zonwering hebben we uiteraard de allerbeste daken in ons aanbod. Wij ontwerpen en plaatsen uw polycarbonaatdaken volledig naar uw wensen.

Waarom polycarbonaatdaken plaatsen?

 

Vandaag zijn de mogelijkheden in polycarbonaat sterk geëvolueerd. Een goede isolatie, een grote stevigheid en zonwerende lagen zijn momenteel basiseigenschappen geworden. Dankzij een anti-UV én Long Life-bescherming via co-extrusie is uw dak jarenlang beschermd tegen vergeling en veroudering. Standaard werken wij met 16 mm polycarbonaat voor de polycarbonaatdaken die wij plaatsen. Deze polycarbonaat is zeer schokbestendig en hierdoor is de kans op breuken veel kleiner.

Verandadak-zonwering-winkel

Het hele jaar genieten

Een aluminium terrasoverkapping op maat van Zonwering-winkel maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het buitenleven. In combinatie met een glazen schuifwand creëert u een all-season buitenverblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin. De polycarbonaatdaken en schuifwanden die wij plaatsen, staan bekend vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit op de Belgische markt.

Kenmerken van onze polycarbonaatdaken

Wij plaatsen zowel standaard polycarbonaatdaken als daken met zonwering op maat van de wensen van onze klant. Wij kunnen tot een maximale breedte uit één stuk gaan van maar liefst negen meter en een diepte van vijf meter. De afwatering is een onzichtbare hemelafvoer die rechtstreeks in de goot vooraan wordt opgevangen. Onze Elegance Comfort heeft een slank en elegant design alsook keuze uit strakke, moderne, landelijke stijl.

NRJNE7025 (1).JPG

Ervaar de hoogstaande kwaliteit

Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij uw polycarbonaatdaken zo snel mogelijk kunnen plaatsen. Heeft u interesse in onze andere zonnescreens? Bekijk dan zeker ons volledige aanbod. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een zonneluifel voor uw terras. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Enkele realisaties

bottom of page