Suntech Quattro - Zonwering-winkel

PLATTE VOUWDAKEN

Terrasvouwdak met PVC doek

Stijlvolle terrasvouwdaken met prachtig design
 

Zonwering-winkel is de referentie op vlak van outdoor living. Elk vouwdak wordt volledig volgens je wensen gemaakt, en vakkundig door ons geplaatst. Een strak aluminium frame voorzien van een waterdicht en kreukvrij PVC-doek.  Alle overkappingen beschikken over een verborgen afwatering.

Schermafbeelding 2020-01-21 om 15.00.22.
Schermafbeelding 2020-01-20 om 16.56.11.

Standaard geïntegreerde drainage

Drainage kan zowel links als rechts genomen worden

Alle systemen bij Zonwering-winkel beschikken over een verborgen afwatering. Zelfs verschillende mogelijkheden zijn beschikbaar in de steunen als afwerking. De motor en de afwatering zijn onzichtbaar weggewerkt.

RGB-LED verlichting of enkele kleur 

Creëer de final touch als optie en beleef een unieke buitenervaring met Zonwering-winkel
 

De LEDverlichting is in de dwarsprofielen geïntegreerd en zorgt voor een aangenaam licht. De volledige bekabeling en stroomgeleiding zijn in de profielen weggewerkt. Revisiedeksels maken een eenvoudige toegang tot alle elektronische componenten mogelijk. De lengte van de LED-elementen en het aantal is afhankelijk van de breedte van de constructie.

U kunt de LED verlichting dimmen en aan uw behoeften of stemming aanpassen. 

Schermafbeelding 2020-01-21 om 15.01.37.
Screens-Sunstyle-outdoorliving
Schermafbeelding 2020-01-21 om 15.00.57.

Kies voor screens of een glaswand

Wens je de nodige privacy te creëren of heb je liever een glazen omkadering? We hebben hiervoor diverse mogelijkheden.
 

Bij een beetje wind bereiken normale screens al snel hun grenzen en moeten ze ingestuurd worden. Bij de windstabiele ritsscreens van Zonwering-winkel zijn deze bestand tegen hoge windsterktes. Verschillende type kasten en doek dessins zijn hierbij mogelijk. 

Met deze windstabiele ritsscreens kan je een concept naar wens maken. U kunt uw terras zo grotendeels onafhankelijk maken van het weer en vrijwel het hele jaar door gebruiken of beter gezegd vier seizoen lang genieten. 

Suntech Quattro-Zonwering-winkel

Afmetingen QUATTRO

 

Maximum breedte in 1 module kan tot 550 cm gaan. De maximale diepte kan tot 800 cm gaan. De omvang van de steunpalen zijn 16 x 16 cm.