top of page
Suntech Quattro - Zonwering-winkel

Platte vouwdaken plaatsen in Oost-Vlaanderen

 

Platte vouwdaken zijn een van de specialisaties van ons bedrijf uit Dendermonde, Oost-Vlaanderen. Bij Zonwering-winkel zit u goed voor stijlvolle en kwalitatieve zonwering die uw woning echt een meerwaarde geeft. Met onze platte vouwdaken kunt u onder alle weersomstandigheden van uw tuin genieten.

Ontdek de voordelen van onze platte vouwdaken

Terrasvouwdak met pvc-doek

Stijlvolle terrasvouwdaken met prachtig design

Zonwering-winkel is dé referentie op vlak van screens voor zonwering en outdoor living. Al onze platte vouwdaken worden volledig volgens uw wensen gemaakt, en vakkundig door ons geplaatst. Het vouwdak bestaat uit een strak aluminium frame voorzien van een waterdicht en kreukvrij PVC-doek. Alle overkappingen beschikken over een verborgen afwatering.

Schermafbeelding 2020-01-21 om 15.00.22.
Schermafbeelding 2020-01-20 om 16.56.11.

Standaard geïntegreerde drainage

Drainage kan zowel links als rechts genomen worden

Al onze terrasoverkappingen beschikken over een verborgen afwatering. Er zijn zelfs verschillende mogelijkheden beschikbaar in de steunen als afwerking. De motor en de afwatering van de platte vouwdaken zijn onzichtbaar weggewerkt.

RGB-ledverlichting of enkele kleur

Creëer de final touch als optie en beleef een unieke buitenervaring

 

De ledverlichting is in de dwarsprofielen van de platte vouwdaken geïntegreerd en zorgt voor een aangenaam licht. De volledige bekabeling en stroomgeleiding zijn in de profielen weggewerkt. Revisiedeksels maken een eenvoudige toegang tot alle elektronische componenten mogelijk. De lengte van de ledelementen en het aantal is afhankelijk van de breedte van het platte vouwdak. U kunt de ledverlichting dimmen en aan uw behoeften of stemming aanpassen.

Schermafbeelding 2020-01-21 om 15.01.37.
Screens-Sunstyle-outdoorliving
Schermafbeelding 2020-01-21 om 15.00.57.

Kies voor screens of een glaswand

Wenst u de nodige privacy te creëren of heeft u liever een glazen omkadering? We hebben hiervoor diverse mogelijkheden.

Bij een beetje wind bereiken normale screens al snel hun grenzen en moeten ze ingestuurd worden. Onze windstabiele ritsscreens zijn echter bestand tegen hoge windsterktes. Verschillende soorten kasten en dessins van doeken zijn hierbij mogelijk. Met deze windstabiele ritsscreens kunt u een concept naar wens maken. U kunt uw terras zo grotendeels onafhankelijk maken van het weer en vrijwel het hele jaar door gebruiken of beter gezegd vier seizoen lang genieten.

Contacteer ons snel

Wilt u meer weten over onze platte vouwdaken of wilt u alvast een offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We bespreken dan zo snel mogelijk uw ideeën en uw wensen. Bent u eerder op zoek naar een zonwering voor uw veranda? Ook hiervoor hebben wij diverse opties.

Suntech Quattro-Zonwering-winkel

Afmetingen QUATTRO

 

Maximum breedte in 1 module kan tot 550 cm gaan. De maximale diepte kan tot 800 cm gaan. De omvang van de steunpalen zijn 16 x 16 cm.

bottom of page