top of page
Schermafbeelding 2020-08-29 om 18.46.00.

Lamellen daken plaatsen in Oost-Vlaanderen

Bij Zonwering-winkel zit je goed

Bent u op zoek naar een specialist die lamellen daken plaatst in Oost-Vlaanderen? Zonwering-winkel uit Dendermonde heeft wat u zoekt. Wij maken een lamellen dak op maat voor u, dat perfect bij uw terras en uw woning past. Voortaan geniet u steeds van schaduw en beschutting tegen de regen. 

Lamellen daken voor elke stijl en ieder budget

Op uw terras een lamellen dak plaatsen is een zeer slimme keuze. Lamellen daken zijn goed voor jarenlang zorgeloos plezier van uw terras. U zit immers steeds droog en in de schaduw. Kantelbare en openschuivende lamellen vormen een sfeervol dak boven uw hoofd. Het mooie is dat een terrasoverkapping met lamellen dak steeds kan gecombineerd worden met zonwerende screens, glaswanden, ... De elektrische bediening en ledverlichting maken de ervaring compleet.

Lamellen dak-Sunstyle-outdoorliving

Speel via een lamellen dak in op alle weersveranderingen in ons land

 

Met de kantelbare lamellen van het lamellen dak speelt u snel en eenvoudig in op veranderende weersomstandigheden. U bepaalt zelf de hoeveelheid zonlicht en ventilatie door de stand van de lamellen van uw lamellen dak te veranderen. Wilt u in het voorjaar zo veel mogelijk van de zonnestralen genieten? Dan kantelt u de lamellen van uw lamellen dak! Door de strakke aluminium vormgeving van het polycarbonaatdak vormen onze lamellen daken bovendien een echte eyecatcher in de moderne tuin.

De voordelen van onze lamellen daken

 

Lamellen dak als overkapping

 

Een lamellen dak is een overkapping die op zichzelf staand of als aanbouw gemonteerd kan worden. Met een lamellen dak creëert u een echte ‘Outdoor Living’. Het voordeel van de lamellen is het extra licht dat door de lamellen komt wanneer de lamellen in open toestand staan. In gesloten toestand geeft het dak tevens een rustig gevoel.

 

Terrasoverkapping voor elk gemak

 

Een terrasoverkapping op maat is niet alleen zeer geschikt voor de zomerse dagen. In het voor- en najaar kunt u ook optimaal genieten van uw tuin. Met een gesloten lamellen dak vangt een discrete goot het regenwater op en laat dit afvloeien via de zijpalen. Alle lamellen daken worden uitgevoerd met volautomatische lamellen die u met een afstandsbediening kunt bedienen.

Lamellen dak personaliseren

 

Alle lamellen daken worden op maat gemaakt voor u. Onze verschillende modellen kunnen allemaal gepersonaliseerd worden. Zo kunt u de overkapping voorzien van ledverlichting, zoals led strips in de structuur en nog veel meer.

Afmetingen

 

De maximum breedte in één module is 400 cm. De diepte kan tot 600 cm gaan. De omvang van de steunpalen is 16 x 16 cm. De breedte van de lamellen is 16 cm. Het maximumaantal lamellen vleugels dat mogelijk is, is 29 stuks.

Schermafbeelding 2020-01-20 om 16.55.44.
Schermafbeelding 2020-01-20 om 16.55.31.
Schermafbeelding 2020-01-20 om 16.55.57.
Schermafbeelding 2020-01-20 om 16.56.11.

Contacteer ons voor meer informatie

Heeft u interesse in onze lamellen daken of een ander product uit ons gamma aan zonnescreens? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We maken dan zo snel mogelijk een afspraak, zodat we een oplossing op maat voor u kunnen ontwerpen. Lees alvast meer informatie over ons online.

bottom of page