Schermafbeelding 2020-08-29 om 18.46.00.

LAMELLEN DAKEN

Bij Zonwering-winkel zit je goed

Een lamellen dak voor elke stijl en ieder budget

 

 

Op je terras een lamellendak plaatsen is een zeer slimme keuze. Lamellendaken zijn goed voor jarenlang zorgeloos plezier van je terras. Kortom, vier seizoenen lang genieten. Je zit droog en in de schaduw. Kantelbare en openschuivende lamellen vormen een sfeervol dak boven je hoofd. Het mooie is dat een terrasoverkapping met lamellen dak steeds kan gecombineerd worden met screens, glaswanden,... De elektrische bediening en LED-verlichting maken de ervaring compleet.
 

Lamellen dak-Sunstyle-outdoorliving

Speel via een lamellendak in op alle weersveranderingen in ons klein landje België

 

Met de kantelbare lamellen van het lameldak speel je snel en eenvoudig in op veranderende weersomstandigheden. Jij bepaalt zelf de hoeveelheid zonlicht en ventilatie door de stand van de lamellen van jouw lamellen dak te veranderen. Wil je in het voorjaar zo veel mogelijk van de zonnestralen genieten dan kantel je de lamellen van je lamellen dak! Door de strakke aluminium vormgeving van het dak vormen de lamellen daken van Zonwering-winkel bovendien een echte eyecatcher in de moderne tuin.

Lamellen daken

 

Een lamellendak is een terrasoverkapping waarbij het dak bestaat uit kantelbare lamellen. Door deze lamellen kunt u profiteren van een fijne, gefilterde lichtinval. Met de lamellen daken van Zonwering-winkel creëert u een comfortabele buitenruimte waar vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam te vertoeven is. Op de warme dagen is een lamellendak in te zetten als zonwering, zodat er een fijne schaduwplek ontstaat en u kan genieten van de gewenste privacy.

 

Lamellendak overkapping

 

Een lamellendak is een overkapping die op zichzelf staand of als aanbouw gemonteerd kan worden. Met een lamellendak creëert u een echte ‘Outdoor Living’.

Het voordeel van de lamellen is het extra licht dat door de lamellen komt, wanneer de lamellen in open toestand staan. In gesloten toestand oogt het dak tevens een rustig gevoel.

 

Terrasoverkapping voor elk gemak

 

Een terrasoverkapping is niet alleen zeer geschikt voor de zomerse dagen. In het voor- en najaar kunt u ook optimaal genieten van uw tuin. Met een gesloten lamellendak vangt een discrete goot het regenwater op en laat dit afvloeien via de zijpalen. Elk lamellendak wordt uitgevoerd met volautomatische lamellen die u met een afstandsbediening kunt bedienen. 

Lamellendak personaliseren

 

Alle lamellendaken worden op maat gemaakt voor u. De verschillende modellen van Zonwering-winkel kunnen allen gepersonaliseerd worden. Zo kunt u de terrasoverkapping voorzien van LED verlichting, zoals LED strips in de structuur en nog veel meer...

 Heeft u vragen over de lamellendaken of wenst u advies te ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Afmetingen

 

Maximum breedte in 1 module kan tot 400 cm gaan. De maximale diepte kan tot 600 cm gaan. De omvang van de steunpalen zijn 16 x 16 cm. De breedte van de lamellen zijn 16 cm. Totaal maximum aantal lamellen vleugels mogelijk tot 29 stuks.

Schermafbeelding 2020-01-20 om 16.55.44.
Schermafbeelding 2020-01-20 om 16.55.31.
Schermafbeelding 2020-01-20 om 16.55.57.
Schermafbeelding 2020-01-20 om 16.56.11.
Suntech Axis-Zonwering-winkel

Zalig genieten!