top of page
lamellen dak terras

✔ Maatwerk

✔ Duurzame materialen

✔ Binnen- én buitenzonweringen

Horizontale screens voor buiten

Horizontale screens of zonwering voor buiten zijn dé ideale oplossing om buiten te genieten van het mooie weer, zonder te veel last te hebben van de zon. Bij Zonwering-winkel uit Dendermonde vindt u een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve horizontale zonwering die onze specialisten met veel kunde plaatsen. Met ons persoonlijk advies wordt uw zonnig project gegarandeerd een succes. Wij werken bovendien enkel met de beste merken en zorgen voor uitstekende service.

Heeft u interesse?

Lamellen dak buiten

Horizontale screens of zonwering voor buiten laten plaatsen

Er bestaan heel wat verschillende soorten zonnescreens. Zo kunt u kiezen voor horizontale screens voor buiten, maar ook verticale zonwering behoort tot uw mogelijkheden. Wat horizontale zonwering betreft, heeft u een aantal opties, zoals een verandazonwering. Ook een zonneluifel voor een terras is mogelijk. Onze vakmannen bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden qua horizontale zonwering zijn binnen uw budget. Wij zorgen altijd voor oplossingen op maat. Zo krijgt u zonwering die niet alleen goed werkt, maar ook bij uw woning past qua stijl.

Bespreek de mogelijkheden met ons team van experten

Ons team van experten uit Dendermonde staat klaar voor u om de perfecte horizontale screens voor buiten te ontwerpen. Heeft u vragen over onze manier van werken? Of wilt u meer weten over een bepaald product, zoals een lamellen dak? Neem dan contact op met ons team via het contactformulier. Ons gespecialiseerde team koppelt zo snel mogelijk terug naar u. Bekijk alvast onze eerdere realisaties om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Lamellen dak in het donker
bottom of page