Openingsuren showroom

Ma - Do: 10.00u tem 17.00u

Vr: 10.00u tem 16.00u

Zaterdag: Enkel op afspraak

Zondag & Feestdagen gesloten

CONTACT

Wissenstraat 2, 9200 Dendermonde

0471 03 66 34

 © 2020 Zonwering-winkel 

Bepaal zelf hoe schaduwrijk u uw omgeving maakt en speel met de prachtige variatie tussen privacy en lichtregeling.

Duo-roll

 

 

Bij de geboorte van de Duo-Roll enkele jaren geleden, had niemand het immense succes kunnen voorspellen.

Dit is technisch gezien een rolgordijn, maar door de verstelbaarheid van transparante en niet transparante textielbanden, biedt het de functionaliteit van een horizontale jaloezie. Vandaar dat sommigen dit ook een roljaloezie noemen. De afwerking kan gekozen worden zowel met als zonder cassette.

Door de groei van deze vorm van raamdecoratie is het aanbod in kleuren en structuren ook explosief toegenomen. In onze meest recente collectie bieden wij 100 verschillende doeken aan voor Duo-Roll gordijnen. Een natuurlijke look of een verduisterend effect; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Om te bepalen of een Duo-Roll mooi zou aansluiten bij uw interieur, kan u altijd contact met ons opnemen en wij komen langs met de juist documentatie en stalen om uw keuze te bepalen. 


Producteigenschappen

 

 

Duo-Roll gordijnen zijn geschikt als raamdecoratie om ruimtes te verduisteren.

Is een Duo-Roll duur?

 

 

De prijs van een Duo-Roll ligt vanzelfsprekend hoger dan deze van een standaard rolgordijn. Dit is echter wel vrij makkelijk te verklaren. Een Duo-Roll heeft namelijk dubbel zoveel meter stof als een normaal rolgordijn. Bovendien is de Duo-Roll standaard uitgerust met een cassette. Aangezien de stof en de verwerking ervan +-75% uitmaakt van de prijs van een rolgordijn, is het normaal dat een verdubbeling van het aantal meter een serieuze prijsstijging veroorzaakt.
Als voordeel kan u de Duo-Roll zowel overdag als ’s avonds gebruiken. (door het verschuiven van de banden kan u opteren voor lichtinval of privacy)
Samengevat, het is een duurder product, maar het biedt tevens meer mogelijkheden.

 

 

Kan een Duo-Roll verduisteren?

 

 

Sinds kort wel. Het assortiment aan stoffen werd uitgebreid met enkele verduisterende varianten. We moeten wel duidelijk maken dat een verduisterende stof niet steeds garant staat voor een donkere kamer. Het is bijvoorbeeld belangrijker of uw raamdecoratie in of op de dag van het raam geplaatst wordt. 

Zijn er vragen of wenst u een gedetailleerde prijsofferte voor uw binnenzonwering?

Neem vrijblijvend contact op met ons voor al uw vragen  

Mail: info@zonwering-winkel.be